Жіночий фестиваль «Аніма»

20 квітня 2024

10:00

Одеса, Premier Hotel Odesa

Событие прошло!

Аніма — нова класика, що стане феєрією цієї весни

Жіночий фестиваль Аніма — унікальний формат тренінгів, майстер-класів з напрямків психології, краси та розвитку, що проходить 14 років поспіль у різних регіонах України, а наразі і в країнах Європи.

Цього сезону інтелектуальна та масштабна подія пройде у розкішному Premier HotelOdesa, де більше 1000 гостей зійдуться разом, ділитимуться силою, вірою, енергією та натхненням. 80 експертів, спікерів та ведучих розкриють унікальні історії успіху, поділяться знаннями та досвідом у сферах бізнесу, карʼєрного зростання, здоров'я, краси та особистісного зростання.

«Ця подія дуже важлива для жінок сьогодні. В буремний та надскладний час для нашої країни, як ніколи потрібно знаходити ресурси, щоб продовжувати жити, любити, працювати. Триматися на ногах тоді, коли здається, вже немає на що опиратися», — Каріна Чебан, директорка Жіночого фестивалю «Аніма» в Одесі.

Формат фестивалю передбачає можливість обирати напрямок, тему чи спікера, тому кожна жінка знайде саме те, що надасть відповіді на її особистий, внутрішній запит.

«Нашою місією є допомогти жінкам розкритися, показати всьому світу яка є сильна та мудра, цілісна та неповторна українська жінка. Міжнародний фестиваль надає можливість реалізувати та масштабувати задуми та мрії в життя, це унікальне комьюніті сучасних жінок», — наголошує Каріна.

Цього разу спікерами заходу стануть кінопродюсер та письменник, директор одеської кіностудії Андрій Осіпов, професорка, докторка медичних наук, завідувачка кафедрою ОНМедУ, акторка та ведуча телевізійних програм Ольга Ющковска, керівниця психологічної служби ГУ ДСНС України в Одеській області Майя Грінько та багато інших відомих міжнародних спікерів та коучів ICF.

Міжнародний фестиваль Аніма — це унікальна платформа створена жінками для сучасних жінок, які прагнуть краси, розвитку та натхення.

Доєднуйся до найцікавішої та найкрасивішої ком’юніті цієї весни 2024!

Місце проведення: Premier Hotel Odesa, Одеса, вул.Академічна, 32

Фестиваль відбудеться: 20-21 квітня 2024 року початок реєстрації 9-30

Учасники: 1500 гостей, 80 спікерів і ведучих