Вахтанг Кікабідзе

23 жовтня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Важливе повідомлення щодо концерту Вахтанга Кикабидзе
23 жовтня 2021 року!

Ми відповідально ставимося до вашої безпеки. Згідно із чинними нормами Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 року (із змінами) та враховуючи встановлення «червоного» рівня епідемічних обмежень, концерт 23 жовтня 2021 року відбудеться.

Обов'язковою умовою доступу для глядачів на концерт є наявність одного з наступних документів:
Негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більш як за 72 години до часу проведення заходу
Негативний результат експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено не більш як за 72 години до часу проведення заходу
Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації
Документ, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини
Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією, або двома дозами вакцини
Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує одужання від COVID-19
Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР

Перелічені вище обмеження не стосуються осіб молодше 18 років. У випадку відвідування заходу особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік.

Відповідально ставлячись до наших глядачів, ми організуємо для вас в день концерту 23 жовтня з 17:00 виїздну лабораторію у касовому залі філармонії в якій ви зможете зробити експрес-тест COVID-19 антиген спеціальною ціною 220 грн замість 600 грн.

Тест можна буде зробити у приміщенні театру з 16:30 до 19:00.

Чекаємо вас на концерті!

 

"Ми вдячні вам за терпіння в отриманні відповіді. На жаль, у зв’язку із введенням карантину та визнанням уряду таких заходів форс-мажором (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/530-20), а також згідно з частиною 1 статті 617 Цивільного кодексу України (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/435-15), квитки за перенесені під час карантину заходи поверненню не підлягають. Всі квитки є дійсними на нові дати.

У випадку скасування заходу квитки підлягають поверненню у встановлений організатором термін. Наразі ми ведемо перемовини з менеджментом артистів, авіакомпаніями, тревел-агентами, готелями, концертними майданчиками та іншими контрагентами щодо перенесення багатьох подій. Ми намагаємося втримати індустрію «на плаву», маючи справу з небаченим досі форс-мажором та шукаємо компромісу. Нам, болить надавати вам таку відповідь.

Ми просимо вас про співрозуміння і заздалегідь вдячні за терпіння з вашого боку. Якщо ви хочете надіслати організатору події особистий запит, будь ласка, звертайтеся: https://www.facebook.com/artconcertodessa/



В Одессу из Грузии с любовью едет Вахтанг Кикабидзе!


23 октября  в 19.00 в Филармонии выступит Вахтанг Кикабидзе с концертной программой «Из Грузии с любовью»

Вахтанг Кикабидзе - грузинский певец, автор песен, киноактёр, сценарист, кинорежиссёр. Народный артист Грузии, Заслуженный артист Украины. За почти 60 лет творческого пути Кикабидзе удалось покорить сердца многих поколений своей искренностью и теплотой голоса, неподражаемой самобытностью в кино. Свободная и доверительная манера исполнения лирических песен всегда достигает самых потаенных уголков человеческой души. Его легкий акцент моментально переносит нас в страну гор Кавказа, истинной мужской чести и солнечного винограда. Песни «Мои года - мое богатство», «Проводы любви», «Чито гврито» до сих пор любимы многими слушателями, а фильмы «Мимино», «Не горюй!», «ТАСС уполномочен заявить…» входят в золотой фонд кино.

Плей-лист Вахтанга Кикабидзе – от грузинских народных песен до современных шлягеров. Тембр голоса и манера исполнения вызывают у слушателя небывалый поток эмоций и понимания глубинного «Я».

Вахтанг Кикабидзе крепкий орешек. Не смотря на столь длительный творческий путь, его песни не утратили актуальность в сегодняшнем дне. Все также будоражат умы и чувства песни «Тбилисо» и «Сулико».

Нежность, честность и проникновенность всегда остаются главным коньком на всех концертах Вахтанга Кикабидзе.