Romantic Collection «Найкращі світові балади про кохання»

14 лютого 2021

20:00

Біла церква,

Событие прошло!

В найромантичніший день року Magicbox та Просто Радіо запрошують на прем'єру нової концертної програми Romantic Collection - “Найкращі світові балади про кохання”

14 лютого подарунок для всіх закоханих та бажаючих закохатись!

У прекрасному залі одеської Філармонії відбудеться святкове симфонічне шоу “Найкращі світові балади про кохання”!

На вас чекає естрадно-симфонічний оркестр під керівництвом маестро Ігоря Знатокова, гурт Beast та кращій рок-голос країни - Іван Ворон!

Цього вечора у Філармонії прозвучать найромантичніші рок-балади легендарних Queen, Scorpions, Bon Jovi, Aerosmith, АРИЯ та інших геніальних виконавців, створивших культові хіти на всі часи!

Хвилюючі "Still Loving You", “Wind of Change”, "You and I" Scorpions, драйвова “I was made for loving you” Kiss, чуттєва “I don’t want to miss a thing” Aerosmith, культова “Nothing else matters” Metallica - це лише маленька частина улюблених у всьому світі композицій, які ви почуєте на премєрі нової програми від Magicbox Production 14 лютого в Одеській Філармонії!

Звісно, творці шоу одними баладами не обмежаться, в концертній програмі Romantic Collection ідеально поєднані ліричні та драйвові хіти. Повірте, у вас не буде жодного шансу сумувати у цей вечір!

Знамениті хіти отримають новое симфонічне звучання, не втративши характер оригінальних версій пісень.

Створіть неповторну романтику свята для ваших коханих!

Концерти пройдуть при дотриманні усіх карантинних норм!

Генеральний медіапартнер: Просто Радіо 105,3 FM