«Подорож маленького музиканта»

14 квітня 2024

12:00

Одеса, Одеський національний академічний театр опери та балету

Событие прошло!

«Подорож маленького музиканта.

Маленький музикант в гостях у Короля інструментів» 

 

Освітньо-мистецький проєкт театру «Маленький музикант» розпочинає новий навчальний мистецький рік для юних шанувальників театру! Відкриття сезону вперше відбудеться у великі залі, на сцені Одеської опери!

Цього разу ми з вами – в гостях у Його Величності короля музичних інструментів Органу. Творча команда Одеської опери, за традицією, готує для маленьких театралів-мандрівників неймовірно цікаву програму. У світі величної, чарівної музики І. С. Баха та Г. Ф. Генделя, В.А. Моцарта та Л. Боккеріні, А. Вівальді, Г. Форе, Е. Морріконе ви зустрінетесь із героями улюблених казок, фільмів та аніме. Ця захоплююча музична мандрівка буде супроводжуватися відеоконтентом.

Ми запросили до участі у програмі чудові дитячі творчі колективи – хор «Перлини Одеси» (керівниця – Лариса Гарбуз) та ансамбль класичного танцю «Фуете» (керівниці – Анна Погорецька та Марина Козяр), які спільно з органісткою Веронікою Струк, артистами оркестру Ольгою Анісімовою (скрипка), Павлом Котовщиковим (флейта) створять чарівну атмосферу справжньої казки.

На вас очікує особлива, непересічна атмосфера спілкування, музичні відкриття та приємні сюрпризи!