Перший Яхт-фестиваль в Одесі 2021

06 червня 2021

10:00

Біла церква,

Событие прошло!

Яхт-Фест - подія, яка підкорить Ваші серця.

Прекрасна Одеса - «Перлина біля моря», головне портове місто і столиця судноплавства України...

Для багатьох - це улюблене місто, яке хочеться завжди відвідувати. Саме тому було вирішено створити захід, який допоможе поринути в історичне коріння міста та розкриє Одесу з її найкращого боку - морського!

До Вашої уваги фестиваль для всієї родини, який відбудеться в перший тиждень літа 2021 року.

Захід сподобається не тільки поціновувачам судноплавства, а й кожному охочому проникнутись дивовижною одеською морською атмосферою!

Що таке Яхт-фест?

Захід, на якому буде унікальна можливість познайомитися з кращими яхтами України, зайти на їх борт та поспілкуватися з екіпажами.

Ми створюємо масштабну морську подію, яку ще не бачила сучасна Одеса. Кожен бажаючий зможе стати частинкою цієї історії.

Наше головне завдання - відновити морські традиції міста, а також звернути увагу громадськості на судно, яке стане зірковим гостем фестивалю - легендарний вітрильник «Дружба»!

На фестивалі у Вас буде приємна нагода зустріти світанки в морі на яхті, вийти в море на яхті вдень та насолодитися морськими вечорами.

Важливо!

У рамках фестивалю діє правило - діти до 12 років не зможуть вийти в море на яхтах із розумінь безпеки (це правило не змінює можливість потрапити на пришвартовану яхту та сфотографуватись біля неї).

Для дітей до 12 років передбачено вихід в море на катерах.

Просимо віднестись з розумінням та чекаємо Вас 5-6 червня 2021 року на морському вокзалі Одеси!