Перевізник

14 квітня 2024

16:00

Одеса, Український театр

Событие прошло!

Вистава «Перевізник» – чорна комедія, де через кумедні та містичні ситуації вирішується важливі дилеми між Життям й Існуванням, Буттям і Смертю, Коханням й Вдаванням, Прагненнями і Зневірою. Сторож, Дерева, Електричний Стовп, Люди в хітонах, Жінка з косою, а інша – з відром, Йосип-Лауреат, Подоба хлопа, Йог та Білий кінь – це персонажі (не всі) цієї загадкової історії. Заінтриговані?На вас чекає неймовірна смішна і, водночас, страшна пригода Чоловіка, який мріяв стати Письменником, але події його життя закрутилися так, що не й кожен автор зможе подібне вигадати. Після жалюгідного існування – гроші падають на нього ніби з рогу достатку.

Авторка тексту – талановита драматургиня, одеситка, твори якої ставили у театрах Великій Британії, лауреатка міжнародних конкурсів і премій з Одеси – Ганна Яблонська, яка 13 років тому стала жертвою теракту в московському аеропорту. Для нас важливо повернути її драми додому і, постававши на нашій сцені, надати їм нове дихання.

Українською текст переклала відома письменниця, лауреатка Шевченківської премії – Маріанна Кіяновська.

Режисер-постановник – Олександр Самусенко, головний режисер театруСценограф – Юрій Ларіонов, лауреат Шевченківської преміїХудожниця з костюмів – Христина КорабельниковаПластичне рішення – Денис ГригорукЗвукове оформлення вистави – Віктор Чернєв

Вістава іде у двох діях з антрактом.