Олег Скрипка та оркестр НАОНІ

07 серпня 2021

20:00

Біла церква,

Событие прошло!

Олег СКРИПКА та НАОНІ-оркестра
07 серпня, 20:00
Одеса, улюблений МОРВОКЗАЛ

07 серпня в Одесі відбудеться концерт, на якому фантастичні Олег Скрипка та НАОНІ-оркестра порадують глядачів НОВОЮ, неймовірною програмою! Цей творчий союз живе й розвивається вже більше п'яти років, об'їхавши з концертами всю Україну.

Різдвяний концерт вже підкорив серця української публіки, збираючи безліч захоплених відгуків. Після такого блискучого успіху було прийнято рішення зробити нову, ще більш яскраву спільну програму! Поєднання справжнього рок-н-ролу та української класики - такий сильний тандем можна почути тільки від фронтмена гурту «Vоплі Vідоплясова» Олега Скрипки та Наоні-оркестра, музиканти якого грають більш ніж на 40 народних інструментах!

2021-й - особлива дата для легендарного українського рок-гурту, в цьому році він буде гучно святкувати свої 35 років! з моменту заснування. Тому, звичайно, в концерті прозвучать сюрпризи з репертуару «ВВ» в унікальному аранжуванні! Також в новій програмі будуть всіма улюблені класичні твори та світові хіти у віртуозному супроводі оркестру народних інструментів.