Незабутня квітка

03 грудня 2021

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

ДО 15-ТИ РІЧЧЯ УКРАЇНО-АМЕРИКАНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ПРОЕКТУ «НЕЗАБУТНЯ КВІТКА»!!!
Вперше на сцені Одеського академічного театру музичної комедії ім. М. Водяного буде представлений спектакль О. Миколайчука-Низовець «Я-Квітка» від акторів Вінницького академічного драматичного театру ім. М.К. Садовського. Ця вистава з колосальним успіхом пройшла у Києві, Харкові, Мукачево, Івано-Франківську. У головній ролі – молода талановита акторка Тетяна Фролова.
Мета заходу – вшанування 15-ти річного ювілею Україно-Американського Благодійного проекту «НЕЗАБУТНЯ КВІТКА» та людей, котрі як волонтери приймають участь у проекті.
Під час заходу у театрі музичної комедії відбудеться ряд подій:
- Виступатиме Ансамбль воїнів АТО, котрі заспівають пісні Квітки Цісик,
- Вперше буде продемонстровано 2 раритетних відеоролика Квітки Цісик (1980, 1984 роки), зроблені американськими кліпмейкерами для реклами автомобільної компанії «FORD».
- Виступ артистів балету Одеського академічного театру Музичної комедії ім. М. Водяного.
Гості заходу: зірка українсько-американської громади, заслужена артистка України Людмила Фесенко (США), Стефанія Романюк (Канада) – у відеоформаті.
Засновником та продюсером українсько-американського проекту «НЕЗАБУТНЯ КВІТКА» являється Алекс Гутмахер (США).
Єдиний на терні країни проект «НЕЗАБУТНЯ КВІТКА» цього року буде найпотужнішим, тим більш, що він відбудеться у рідному місті засновника, продюсера Україно-Американського Благодійного Проекту «НЕЗАБУТНЯ КВІТКА» ПАНА АЛЕКСА ГУТМАХЕРА, та представлений у співпраці з головним лікарем Одеського онкодиспансеру — ПАНОМ В. ПОЛЯСНИМ.
Крім того, вперше будуть представлені ДВА ПЕРЕСУВНИХ МОМОГРАФА «КВІТКА» придбаних департаментом охорони здоров’я ОДА разом з Україно-Американським Благодійним Проектом "НЕЗАБУТНЯ КВІТКА».
Завдяки праці продюсера, за 15 років існування проекту придбано 5 пересувних момографів «КВІТКА». На рахунок онкодиспансерів України перераховоно білше ніж 1500000 грн. У квітні 2011 року почав своє існування музей ім. Квітки Цісик у Львові. До 60-річчя з Дня народження квітки Цісик разом з телеканалом «INTER» телеглядачам був представлений телевізійний фільм «Голос у єдиному екземплярі», присвячений життю та творчості легендарної співачки. Саме продюсер, Алекс Гутмахер у 2011 році придбав ЗІРКУ на небосхилі в сузір'ї «ОВНА» під назвою «Квітка Цісик».
На вулиці Глибока, 8 у Львові, встановлена пам’ятна дошка батькові квітки Цісик, Володимиру Цісик, віртуозу-скрипалю, солісту Львівської опери.
З 2011 року започатковано Конкурс Україно-Американського романсу ім. Квітки Цісик у Львові та Святкові заходи присвячені 15-ти річчю Українсько-Американського Благодійного проекту «НЕЗАБУТНЯ КВІТКА» зібрали повний спектр імпрез, пов’язані зі здоров’ям української нації, а також благодійні проекти, присвячені наданню реабілітаційної допомоги дітям з проблемами здоров’я, воїнам АТО, котрі потребують духовної підтримки.
Запрошуємо Вас на події присвячені 15-ти річчю Україно-Американського Благодійного Проекту «НЕЗАБУТНЯ КВІТКА». Розклад Святкування додається.